Wij zijn muziekvereniging Sempre Crescendo uit Laag-Soeren. Onze vereniging bestaat sinds 3 november 1890.  

Wij zijn een gemeleerd gezelschap van mensen die graag samen muziek maken. De meeste leden zijn woonachtig in, of van oorsprong afkomstig uit Laag-Soeren. Maar dit is beslist niet noodzakelijk. Iedereen is welkom binnen onze vereniging, van jong tot oud en van gevorderd tot beginnend muzikant.

Voor de beginnende muzikanten die nog niet in het bezit zijn van een instrument hebben wij de mogelijkheid om een instrument in bruikleen te gebruiken. Dit kan erg aantrekkelijk zijn omdat het aanschaffen van een instrument toch vrij kostbaar is. Ook kunnen wij zorgen voor lessen. Ons motto hierin is: "niets is onmogelijk".

Ons orkest staat onder leiding van dirigent Rinie Plant, al vele jaren verbonden met onze vereniging.

Wij onderscheiden ons in vergelijking met andere verenigingen door vooral het "met plezier muziek maken" voorop te stellen. U zult ons niet vinden op concoursen en divisie-wedstrijden. Wat wij belangrijk vinden is onze rol in Laag-Soeren, om iets te betekenen voor het dorp. Zo zijn wij onder andere actief tijdens het Paasvuur, de Soerense Oranjefeesten en de intocht van Sinterklaas. Daarnaast verzorgen wij nog een aantal concerten gedurende het jaar.

Al meer dan 125 jaar is onze vereniging deel van het dorp Laag-Soeren. We hopen dat dit nog lang zo mag blijven.Dagelijks Bestuur:

Voorzitter: Harrie Nieuwland

Secretaris: Dirk-Jan de Heus

Penningmeester: Wim te Hennepe